Wikan Personal

Senior IT-konsult till Tinia i Kristianstad

Vill du göra skillnad inom IT genom att leverera en verkligt bra kundupplevelse? Tinia expanderar och söker nu en erfaren IT-konsult till vårt härliga team i Kristianstad.

Om företaget
Tinia startade 2004. Bland oss medarbetare finns ett helhjärtat engagemang, en förkärlek till säkerhet och effektivitet och framför allt, en glädje över att arbeta med det vi tycker om allra mest ? IT-lösningar. Tinia har nu funnits i femton år och vi är idag en uppskattad IT-partner till både stora och mindre företag. 
Vi arbetar för att utveckla våra kunders verksamheter med hjälp av IT, det gör vi genom långsiktiga relationer med våra kunder och med ledande lösningar inom IT-infrastruktur och molntjänster. 
Vi är våra kunders IT-avdelning.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-konsult på Tinia kommer du ha en nyckelroll där din erfarenhet i kombination med din förmåga att vara lyhörd och förstå behoven hos kunderna och kan omsätta dessa till en teknisk och hållbar lösning, är avgörande för framgång. 

Vi vill att du har erfarenhet av driftslösningar och drivit olika förändringsprojekt åt kunder. Vi ser att du trivs i en omväxlande konsultroll där du kommer vara engagerad i allt från intern affärsutveckling till att driva egna projekt för våra kunders del. 

Du kommer att ingå i vårt team för att stödja vår leverans till våra kunder. Du kommer tillsammans med dina kollegor och kunden att utveckla deras IT-miljö så att den blir effektiv och säker. Din arbetsdag varierar både vad gäller arbetsuppgifter och vart du utför ditt arbete. Tinias kunder ligger i huvudsak i nordöstra Skåne/Blekinge.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Självklart har du ett brinnande intresse för IT och teknik. Du är målmedvetenhet och har en vilja att utvecklas och hela tiden lära dig nya saker inom området. Vi vill att du har erfarenhet av driftslösningar och drivit olika förändringsprojekt åt kunder. 

Du är en person med härligt driv som brinner för att lösa och tillgodose kunders behov. Du är pedagogisk, har ett hjärtligt engagemang i det du gör. Har du en stark analytisk förmåga kombinerat med ett strategiskt tankesätt och egenskaper för att skapa relationer är du rätt person till vårt team. Framförallt är det viktigt att du har ett öppet sinne och vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. 

För att lyckas i tjänsten som IT-konsult hos Tinia bör du ha följande kompetens: 
- God kunskap i Microsoft 365 (Exchange, Sharepoint, MDM, Intune)
- Gedigen erfarenhet av nätverk och säkerhet
- God kunskap om virtualiseringsplattformar som VMware och Hyper-V
- Ett gott logiskt tänkande och god felsökningsmetodik
- Mångårig erfarenhet inom IT-infrastruktur
- Passion för teknik såväl som affärsnytta
- Tala och skriva engelska och svenska flytande 
- B-körkort

Utöver detta ser vi att du medför ett brett kontaktnät och har som mål att överträffa kundernas förväntningar. Om du är prestigelös, pålitlig, nyfiken och har en vilja att skapa stora saker i vår digitala värld så vill vi träffa dig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och kontakt
Tinias erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi är det nära IT-bolaget där just din arbetsinsats i samarbete med dina kollegor gör skillnad. Vår arbetsplats präglas av våra värderingar, av framåtanda, glädje, omtanke och en vilja att överträffa kundens förväntningar.

Tjänsten är en heltidsanställning. Start enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag är den 25 november. Vi tar bara emot ansökningar via www.wikan.se

Tillsättningen av denna tjänsten görs i samarbete med Wikan Personal. Vid frågor är du välkommen att kontakta Dan Samuelsson på tel. 044-590 65 01 eller Johanna Fondell på tel. 044-590 65 02

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 november . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Wikan Personal

Alla jobb hos Wikan Personal

Liknande jobb Senior IT-konsult till Tinia i Kristianstad