OnePartnerGroup

Vill du arbeta med projektledning och förändringsarbete inom IT?

Har du ett genuint tekniskt intresse och tilltalas av att få driva utvecklingen av Kopparbergs Bryggeris IT-stöd och digitalisering framåt? Då är det dig vi söker!

Till vår kund Kopparbergs Bryggeri rekryterar vi nu en IT-generalist som vill vara med och driva en förändringsresa inom digitalisering, utveckling av IT-stöd samt implementering av affärssystem.


Om Kopparbergs Bryggeri

Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna. Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus blev Kopparbergs Bryggeri ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2015.


Arbetsuppgifter

I rollen som IT-generalist på Kopparbergs Bryggeri kommer du arbeta i en bred projektledande roll där du driver arbetet mot att effektivisera den digitala transformationen av arbetsflöden och automatisering framåt.

Du kommer att vara med i upphandling och implementering av nya affärssystem. Arbetet innebär att utveckla och förbättra IT-stöd för hela verksamheten. Du kommer ansvara för projektet och arbeta nära dina kollegor inom IT men också övrig verksamhet.


Din profil

Vi söker dig som minst har en högskoleutbildning inom området som data/systemvetenskap eller likvärdigt alt. du har flera års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med projektledning och systemutveckling.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift.

Du har känsla för IT-styrning och infrastruktur och letar efter ett nytt utvecklande och spännande arbete. Som person är du drivande och engagerad som har en naturlig förmåga att få med dig och leda en grupp. Du har god känsla för kommunikation och samarbete och kan snabbt sätta dig in ”problematik” och helhetsbilden för att förstå var ni börjar och ska på resan.


Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 50 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se


Omfattning
Heltid

Start
Omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetstider

Dagtid, Mån-fre

Lön
Marknadsmässig fast lön.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tjänstgöringsort

Kopparberg

Kontaktpersoner

Madelene Sahlin
Konsultchef
072-1415624
madelene.sahlin@onepartnergroup.seAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Ljusnarsberg . Publicerat : 11 september

Kategorier : Data & IT Projektledning Systemvetare


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Vill du arbeta med projektledning och förändringsarbete inom IT?