OnePartnerGroup

Utvecklingsingenjör av test till Sanmina

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanikprodukterna i världen. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri. Sanmina har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder sina medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.


Vi söker nu en Utvecklingsingenjör av test till deras verksamhet i Örnsköldsvik.Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta med intressanta tekniska utmaningar. Vill du vara med och bidra till att utveckla testsystem där kvalitetskraven är höga och det finns gott om intressanta tekniska utmaningar? Då är detta tjänsten för dig!

Sanmina utvecklar testsystemprodukter som används vid produktion av medicinsk elektronik på uppdrag av deras kunder inom Europa. Kvalitetskraven är höga och det finns gott om intressanta tekniska utmaningar. Med stor noggrannhet mäter och styr de t.ex. temperaturer, vätskevolymer, lägen och rörelser, spänningar och strömmar, etc. Många av funktionerna utvecklas i Labview.Din profil

Du som söker har en civilingenjörsexamen, gärna med inriktning mot teknisk fysik eller elektroteknik. Vidare har du:

  • Erfarenhet av systemutveckling. 
  • En förmåga att sätta dig in i funktionella tekniska krav och ta fram systemlösningar och analysera resultatet från det färdiga systemet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

I denna roll kommer du att bli spindeln i nätet i något av Sanminas utvecklingsprojekt då du behöver samordna utveckling av programvara, elektronik och mekanik. Du kommer att delta med ditt kunnande under såväl offertarbete som leveransorderprojekt.


Erfarenheter av funktionsblockprogrammering och realtidssystem är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Anställningsomfattning

Heltid


Anställningsform

Tillsvidareanställning


Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

 


Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag är 2019-08-31. Vid frågor om tjänsten kontakta Ann Nordgren, ann.nordgren@onepartnergroup.se, 0660-689 600.Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.


Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?


Varmt välkommen till www.onepartnergroup.seKontaktpersoner

Ann Nordgren

Kandidatansvarig

0660-689 604

ann.nordgren@onepartnergroup.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Örnsköldsvik . Publicerat : 28 juni

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från OnePartnerGroup

Alla jobb hos OnePartnerGroup

Liknande jobb Utvecklingsingenjör av test till Sanmina