Moderna Försäkringar

Winsure-samordnare/koordinator

Moderna Försäkringar söker en Winsure-samordnare/koordinator till Affinity

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.

Nu söker vi en IT koordinator med erfarenhet av försäkring. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Stockholm och ingå i ett vår nordiska organisation med fokus på produktförsäkringar.
 
Tjänsten

Tjänsten omfattar i stora drag att du kommer vara navet mellan verksamheten och systemutvecklarna. Rollen omfattar bland annat insamling av förbättringsförslag från olika delar av verksamheten som du omarbetar till konkreta beställningar mot systemutvecklarna. Du kommer att arbeta med utvecklings- och förbättringsprojekt samt daglig administrering i vårt system. Winsure-samordnaren ansvarar för att informera och utbilda den egna organisationen i ny funktionalitet i samband med produktionssättning. Viss utbildning av skadecentret kommer att ingå i rollen.

Det är av stor vikt att den som tillträder tjänsten är trygg, social, strukturerad och strategisk. Du kommer agera som länk mellan skadeavdelning, samarbetspartners och systemutvecklare. Avdelningen hanterar skador på samtliga nordiska språk och har samarbetspartners och kunder i alla nordiska länder. Stora delar av arbetet sker på engelska varpå du behöver ha goda kunskaper i språket. 

Din bakgrund
 
Vi ser det som närmast självklart att du har tidigare erfarenhet av försäkring, skadereglering och service. Finns erfarenhet av projektledning eller arbete under projektliknande former är det meriterande.
 
Du är drivande och tycker om att skapa relationer och har vana att prata inför grupper. Som person är du positiv, engagerad och har gott ordningssinne, då lösningarna du är med och tar fram är av yttersta vikt för verksamheten. Blir du vår framtida medarbetare kan du se fram emot en spännande framtid i ett snabbt expanderande försäkringsbolag.
 
Intresserad?
 
Tjänsten är ett vikariat på heltid med placering på vårt kontor på Sveavägen 167 i Stockholm. Tillträde snarast dock senast 2019-07-01.
 
Frågor om tjänsten besvaras av Thomas Guldmann, tel: +45 61612570, thomas.guldmann@tryg.dk
 
Facklig representant FTF är Elias Bakk 070-730 68 54.
Facklig representant Jusek/SACO är Erik Ringkvist 08-684 123 59.

Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan. Intervjuer kommer göras löpande, vi behöver ha din ansökan + CV senast den 28 april 2019.
 
 
Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på
www.modernaforsakringar.seAnsök nu

 

 


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Data & IT


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Winsure-samordnare/koordinator