Jurek

TicTac söker teknisk projektledare på huvudkontoret i Malmö

TicTac är Nordens ledande aktör inom EdTech. Med över 1 miljon användare förser TicTac sina kunder med kunskapslösningar som får företag, organisationer och människor att växa. TicTac utvecklar plattformar och tjänster för den globala marknaden.

Vi säljer lösningar oberoende av bransch, vilket bidrar till en stor variation av kunder både inom den offentliga och privata sektorn. Vi är återförsäljare av världsledande produkter samt har en egenutvecklad intuitiv plattform. Vi producerar innehåll i form av digitala utbildningar samt hjälper våra kunder att digitalt paketera kunskap helt själva.

Nu söker vi en teknisk projektledare till vårt team som dagligen står i kontakt med våra 100-tals kunder. Med nyfikenhet, passion och strävan mot excellens vill vi säkra vår internationella expansion, samt fortsätta leverera den höga kvalitet som våra befintliga kunder är vana vid.


Rollen som teknisk projektledare

I rollen som teknisk projektledare kommer du att ha eget kundansvar, bygga relationer och ansvara för leveranser av våra plattformar, produkter och tjänster. Med hjälp av våra engagerade medarbetare leder du projekt från start till mål i nära kontakt med kunden. Projekten kan variera från 1 till ca 4 månader. Vi ser våra kunder som partners och därav är vi måna om att de lyckas med sina mål vilket gör att uppföljning, rådgivning och relationsbyggande fortsätter efter leveranserna. Du ansvarar även för merförsäljning gentemot dina kunder.

Vi tror att du har någon form av akademisk examen och minst 3 års erfarenhet från projektledd implementation av någon form av system, konsultation och kanske även mediaproduktion. Du kan t.ex. ha arbetat som projektledare på en webbyrå med erfarenhet av att leverera och implementera någon typ av CRM-system eller webbsajter. Oavsett så behöver du tycka om att arbeta med både teknik och dess innehåll.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i internationella miljöer, älskar mötet med olika typer av människor och kan anpassa dig därefter. Som projektledare kommer du nära kunden och får i och med det även en rådgivande roll. Här är det bra om du har verksamhetsförståelse och det är viktigt att du kan se projektet från kundens och dess målgrupps perspektiv. Till din hjälp finns genomarbetade processer samt kompetenta drivna medarbetare som stöttar dig längs vägen.

Du kommer ha din fasta arbetsplats på vårt huvudkontor i Malmö men resor till våra kunder kommer ske 1-2 ggr i veckan. Största delen av våra kunder finns i Sverige/Norden.


Dina arbetsuppgifter i stort

Som projektledare blir din vardag både omväxlande och utmanande och dina arbetsuppgifter utgörs av följande:

• Projektleda implementationsprojekt av TicTacs LMS-plattformar GO+ samt Docebo
• Projektleda innehållsproduktion samt hålla ihop leveranserna av våra andra tjänster och produkter
• Ansvara för planering, tidplaner och samordning mellan säljare, kunder och olika medarbetare
• Hantera kravspecifikationer
• Ha kundansvar och bygga relationer
• Som kundansvarig hanterar du också dina kunders inkommande förfrågningar och ansvarar för merförsäljningen
Är du personen vi söker? I så fall ser vi fram emot att få välkomna dig ombord på Team TicTac!


Hur söker du tjänsten?

I denna rekryteringsprocess samarbetar TicTac med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Tobias Falck (0760-026904, tobias.falck@jurek.se) eller Mia Bailey (0707-91 39 80, mia.bailey@jurek.se).

Vi ser fram emot din ansökan och tillämpar i denna process löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan!

Område:

Malmö
Skåne län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Mia Bailey
040-6027642
mia.bailey@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 23 januari

Kategorier : Data & IT Försäljning & Marknadsföring Kundservice Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb TicTac söker teknisk projektledare på huvudkontoret i Malmö