Jurek

TicTac söker Content Producer på huvudkontoret i Malmö

TicTac är Nordens ledande aktör inom EdTech. Med över 1 miljon användare förser TicTac sina kunder med kunskapslösningar som får företag, organisationer och människor att växa. TicTac utvecklar plattformar och tjänster för den globala marknaden.

Vi säljer oberoende av bransch, vilket bidrar till en stor variation av kunder både inom den offentliga och privata sektorn. Vi är återförsäljare av världsledande produkter samt har en egenutvecklad intuitivt plattform. Vi producerar innehåll i form av digitala utbildningar samt hjälper våra kunder att digitalt paketera kunskap helt själva.

Nu söker vi en Content Producer till vårt team! Med nyfikenhet, passion och strävan mot excellens vill vi säkra vår internationella expansion samt fortsätta leverera den höga kvalitet som våra befintliga kunder är vana vid.

 
Rollen som Content Producer
I rollen som Content Producer kommer du vara med och ta fram kunskapslösningar för digitalt lärande.

De flesta av våra produktioner skapas genom Articulate Rise och Storyline. TicTac är återförsäljare av Articulates licenser och i din roll ingår också att du utbildar våra kunder i dessa produkter.

Som Content Producer får du ett manus, design och andra filer som du paketerar till ett interaktivt format. Här är det bra om du har erfarenhet av att arbeta med olika typer av format av media.

Du ansvarar för att allt fungerar innan du levererar filen för användning i olika typer av LMS/plattformar (Learning Management Systems). Din bakgrund kan vara inom webb då det är bra om du har kunskap inom CSS. Om du dessutom har känsla för form och har arbetat med UI och UX så är det en fördel i arbetet. Har du tidigare arbetat inom e-learning så är det en stark merit.

Tempot är högt och vi producerar ca 120 utbildningar om året. Kunderna och ämnena varierar och är många. I teamet runt dig ingår manusförfattare, designers, filmare och projektledare samt andra producenter.

Du är en problemlösare och är kreativ i din expertis. Du är också kommunikativ och pedagogisk med kunder som du utbildar. I rollen och projekten du är iblandad i är det viktigt med deadlines och kvalitetssäkring.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av internationella miljöer då du kommer hålla vissa utbildningar på engelska. Du älskar mötet med olika typer av människor och kan anpassa dig därefter. Till din hjälp finns genomarbetade processer samt kompetenta och drivna medarbetare som stöttar dig längs vägen.

Du kommer ha din arbetsplats på vårt huvudkontor på kontorstid 08.00-17.00. Största delen av våra kunder finns idag i Sverige/Norden.


Dina arbetsuppgifter i stort
• Producera webbutbildningar/e-learning
• Hålla utbildningar i Articulates produkter
• Hjälpa till att fortsätta utveckla TicTac framåt utifrån ditt expertområde

Är du personen vi söker? I så fall ser vi fram emot att få välkomna dig ombord på Team TicTac!


Hur söker du tjänsten?
I denna rekryteringsprocess samarbetar TicTac med Jurek. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Tobias Falck (0760-026904, tobias.falck@jurek.se) eller Mia Bailey (0707-91 39 80, mia.bailey@jurek.se).

Vi ser fram emot din ansökan och tillämpar i denna process löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan!

Område: Malmö
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 27 februari

Kategorier : Data & IT Media & Journalistik Pedagogik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb TicTac söker Content Producer på huvudkontoret i Malmö