Jurek Bemanning

Staff Responsible till globalt bolag inom modebranschen

Är du en erfaren ledare med goda kunskaper inom IT? Söker du din nästa utmaning och lockas av att arbeta med personalutveckling på ett globalt bolag med en IT-funktion i framkant? Då kan detta vara uppdraget för dig!


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en erfaren chef till deras IT-avdelning, inom Business Intelligence. Affärsområdet Business Intelligence (BI) ansvarar för att utveckla lösningar som hjälper våra affärsenheter att fatta rätt strategiska och operativa beslut. Efterfrågan på BI-lösningar är hög och förväntas öka under hösten. I rollen som Staff Responsible är din primära uppgift att göra det möjligt för bolagets anställda att växa, utvecklas och uppnå satta affärsmål.

Du förväntas göra bedömningar, lönegranskningar, rekryteringar och hantera alla typer av frågor kring din personal.

Du arbetar tätt tillsammans med chefer i övriga organisationen och samordnar mål och aktiviteter. Dina anställda kan ha olika roller inom exempelvis krav, testning, arkitektur och projektledning. Detta ställer höga krav på dig som ledare när det gäller att bygga förtroende på flera nivåer och att kommunicera på ett tydligt och inspirerande sätt.

Som personalansvarig har du fullt personalansvar (anställda såväl som lokala och offshore-konsulter) inom ditt serviceområde och du är medlem i ledningsgruppen.

Rollen kommer bland annat innebära:
• Personalansvar - coacha och utveckla medarbetare
• Dialog- och lönegranskningar
• Hantera kompetensbehov, både på lång sikt och på individuell nivå
• Bemanning av projekt och underhållsgrupper i enlighet med bolagets sourcingstrategi
• Var medlem i områdets ledningsgrupp och bidra till leveranser och utveckling
• Att vara medlem i divisionens personalansvariga team och bidra i olika aktiviteter i hela divisionen


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av ledarskap och vi ser att du har minst fem års erfarenhet av personalansvar inom en IT-organisation. Du har kunskap och erfarenhet av komplexa IT-miljöer och en förståelse för en bredd av IT-roller.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för att leda och utveckla personal – du är helt enkelt en lagspelare! Vidare har du en stark kommunikativ förmåga och är en duktig relationsbyggare. I ditt arbete är du prestigelös och har ett starkt eget driv. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Du erbjuds

En plats på ett globalt bolag med en IT-avdelning i framkant. Här kommer din insats göra skillnad, dels för dina medarbetare men också för divisionens övergripande mål. Bolaget sitter i moderna lokaler i Marievik, Liljeholmen.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående och löpande fram till årsskiftet – med chans till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 september

Kategorier : Chef & Ledning Data & IT HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Staff Responsible till globalt bolag inom modebranschen