Jurek

Group Privacy Officer & DPO

Som medarbetare på Aditro är du med och bidrar till vår vision; nämligen att förenkla, modernisera och utveckla HR och löneprocesserna!
 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Group Privacy Officer & DPO till Aditro med erfarenhet av dataskydd, relaterade integritetsfrågor och med ett stort intresse för teknik, digitalisering och molntjänster. Som en ledande leverantör av lösningar och tjänster inom HR och lön är Privacy-frågorna mycket centrala i Aditros verksamhet. Vi behandlar stora mängder personuppgifter åt våra kunder inom ramen för vår leverans av SaaS-tjänster, support och löneoutsourcing och det ska vara enkelt för de som använder våra lösningar och tjänster att i sin tur fullgöra sina skyldigheter inom dataskydd. Du kommer att arbeta nordiskt och dina ansvarsområden kommer bland annat bestå av att:

• Ge löpande råd och stöd till verksamheten
• Vara delaktig och stötta vid produkt- och tjänsteutveckling
• Ansvara för incidenthantering och rapporteringsprocesser
• Upprätta och uppdatera riktlinjer och policys
• Genomföra löpande Risk assessments
• Vara involverad vid upphandling
• Fungera som kontaktperson, både internt och externt för dataskydds- och integritetsfrågor, inklusive dialog med Aditro kunder
• Ansvara för och genomföra interna utbildningar
• Omvärldsbevakning av nationella och internationella regelverk
 

Vem är du?

Du tycker om att arbeta rådgivande och att vara involverad i flera olika projekt i verksamheten. Du arbetar proaktivt, trivs med att ha en central och kommunikativ roll med många kontaktytor, både inom företaget och hos våra kunder. Som person är du självgående, engagerad, har stor integritet men är samtidigt prestigelös. Du drivs av att vilja utvecklas och positivt bidra till Aditros framtida utveckling. Du värdesätter en platt, familjär organisation och tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet.

Vi söker dig med högskoleexamen inom juridik, ekonomi eller annan relevant utbildning. Vi ser gärna att du har cirka fem års relevant arbetslivserfarenhet och god kännedom av GDPR och relaterade regelverk. Har du dessutom erfarenhet av HR och lönesystem och/eller av mjukvaruleverans och molntjänster är detta meriterande. Du talar och skriver obehindrat på engelska.
 

Övriga upplysningar

Tjänsten är placerad på Aditros huvudkontor i Sundbyberg men innebär ett visst resande till våra andra kontor i de nordiska länderna. Rapportering sker till Aditros chefsjurist
 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aditro med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Psilander på telefonnummer 070-717 46 80 alternativt elin.psilander@jurek.se.
 

Om verksamheten

Aditro är ledande leverantör av HR- och lönesystem samt löneoutsourcing i Norden. ´We move the world of HR´ med över 50 års erfarenhet och genom samarbete tillsammans med våra kunder. Idag är vi omkring 600 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mer moderna och effektiva.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric.

Område:

Sundbyberg
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Elin Psilander


Ansök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundbyberg . Publicerat : 27 januari

Kategorier : Data & IT Ekonomi & Finans HR & Organisation Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Group Privacy Officer & DPO