Jurek Bemanning

Administratör till internationellt modebolag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en administratör/user admin. Kontoret är beläget i Marievik och är ett stort, internationellt modebolag. Du kommer att arbeta administrativt genom att hantera konton och behörigheter relaterat till personalförändringar. Detta kommer att göras enligt Identity and access processen, som du kommer att få utbildning i på plats.


För att lyckas i rollen krävs att du:

  • Har erfarenhet från en administrativ roll, gärna från en IT-organisation
  • Har kunskaper i Active Directory
  • Har erfarenhet av Microsoft Windows 7 och Microsoft Office
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med User admin eller i en helpdesk. Har du även erfarenhet av verktyget Service Now samt Office 365 så ser vi det som meriterande.


Vi tror att du är en administrativ stjärna med en hög servicekänsla! Du är mån om att leverera med en god kvalitet och en av dina styrkor är att hantera flera projekt parallellt, utan att för den delen tappa strukturen och noggrannheten. Du är en lagspelare och ställer upp när det behövs.Du erbjuds 
en tjänst på ett spännande internationellt bolag. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos vår kund.
Övrig information:

  • Heltidstjänst
  • Period: från 15 augusti 2019 till 31 mars 2020
  • Du kommer att vara placerad i Marievik

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl.Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Data & IT Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör till internationellt modebolag