DLA Piper

Biträdande jurist inom Intellectual Property and Technology till DLA Piper

DLA Piper är Nordens största globala advokatbyrå med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt Stockholmskontor är vi ca 170 engagerade medarbetare. Vi erbjuder dig att bli en del av vårt team med skickliga jurister som med ett personligt engagemang och effektivt sätt hjälper våra klienter att göra lyckade affärer.

 

 

Vi erbjuder

Som biträdande jurist på DLA Piper arbetar du nära våra delägare och biträdande jurister i aktuella ärenden och får tidigt klientkontakt. Du kommer att få arbeta brett med både IT- och teknikfrågor som immaterialrättsliga frågor. Genom tidigt ansvar tror vi att du kommer att få affärsförståelse och känna delaktighet med IPT-teamet vilket är en förutsättning för att du ska lyckas i konsultrollen.

 

Vi erbjuder kompetensutveckling i form av utbildning, mentorskap och kontinuerlig feedback för att du ska få bästa möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Vår spelplan sträcker sig långt bortom Sveriges gränser och därmed erbjuder vi goda karriärmöjligheter även på våra övriga kontor runt om i världen.

 

Om rollen

IPT-gruppen arbetar huvudsakligen med att upprätta, granska, förhandla och förvalta olika former av kommersiella avtal, immaterialrättsliga frågor, IT- och teknikrelaterade frågor, personuppgiftsrelaterade frågor samt media- och sport juridik. Vi hjälper våra klienter att skydda sina immateriella tillgångar men även att göra bra affärer genom att utveckla, sälja eller licensera sina tillgångar. Vi bistår även våra klienter med rådgivning t.ex. vid tvister, med anledning av deras marknadsföring eller i samband med produktioner av tv-program eller långfilm. Våra klienter finns såväl på den svenska som på den internationella marknaden.

 

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från advokatbyrå och det är meriterande om du även hunnit med att arbeta som bolagsjurist. För att kunna bli en bra affärsjurist är det viktigt att du har ett genuint intresse och förståelse för affärer samt god servicekänsla. Då vi arbetar i en internationell miljö och har ett nära samarbete med DLA Pipers andra kontor är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

 

Din ansökan

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För frågor vänligen kontakta Lisa Tsiaklides +46 76 101 71 23 lisa.tsiaklides@sharprecruitment.se

 

Varmt välkommen med din ansökan idag.

 

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

  

  

 Ansök nu

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 maj

Kategorier : Data & IT Juridik


Senaste jobben från DLA Piper

Alla jobb hos DLA Piper

Liknande jobb Biträdande jurist inom Intellectual Property and Technology till DLA Piper