Boliden

IT Kommunikatör/Administratör

På Boliden IT får du en viktig roll i att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö. IT är en central resurs i organisationen i stort vilket gör att du får inblick i många processer och därmed möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att ha en roll med stor flexibilitet och många kontaktytor inom företaget.

Vi på Boliden IT har just nu en central roll i att förnya systemlandskapet och driva etableringen av gemensamma plattformar för hela Boliden. Ett projekt som kommer att gagna såväl verksamheten i stort som varje enskild medarbetare inom Boliden under många år framöver.

Hos oss trivs du som delar våra gemensamma värderingar, entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Här deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Vi har en kultur som bygger på ömsesidig respekt och lojalitet där alla ansvarar för att bidra på sitt sätt, vi ställer upp och hjälper varandra. 

Arbetsuppgifter

I rollen som IT kommunikatör / administratör fungerar du som en servicefunktion mot hela IT-organisationen i koncernen. Du arbetar självständigt och proaktivt med stöd till många delar av IT-organisationen. Arbetet inom kommunikation innefattar att hantera intern kommunikation och informationsspridning inom IT i koncernen liksom mot slutanvändare via webbportaler, e-mailutskick och liknande. De administrativa uppgifterna innefattar uppföljning av fakturor, leveranser och inköp, stöd till projektledare, sammanställning av underlag till ledningsgruppen mm.

Du kommer själv att forma rollen och ha stor frihet i att prioritera och strukturera det egna arbetet. Du förväntas ta egna initiativ till att utveckla och förbättra de processer och rutiner som du är involverad i.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med Boliden som stationeringsort. Resor i tjänsten kan förekomma.

 

Utbildning och kvalifikationer

Du har erfarenhet av kommunikation och administrativt arbete, gärna med inriktning mot IT. Som person är du serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande. Du har en stolthet ditt arbete och känner ansvar över de arbetsuppgifter du åtar dig att hantera.

Då Boliden IT strävar efter att tillämpa ITIL och LEAN I verksamheten är det viktigt att du har ett processorienterat och pragmatiskt synsätt. För att verka inom Boliden IT krävs god kommunikativ förmåga, resultatorientering, flexibilitet samt att självständigt kunna driva olika aktiviteter och utvecklingsprocesser. 

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift är ett krav, liksom mycket god datorvana och körkort B.

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Manager IT Services Stefan Bergström, +46 910 77 43 89

stefan.bergstrom@boliden.com

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910 77 42 39, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämnställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, kristin.sellman@boliden.com.

Vi vill ha in din ansökan senast den 31 augusti 2019

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 17 juli

Kategorier : Data & IT Kontor & Administration


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb IT Kommunikatör/Administratör